Logo
Søk
  • «Vi ger dig den lilla extra i livet»

    Våra primära produktområden är golvvärme och golv. Vi vill ge dig det bästa urvalet, med högsta kvalitet och bästa service.

  • Kvalitet

    ProSmart är ett 100% självuppvärmningssystem som är utformat för att ge komfortvärme under parkett och laminat i torra rum.

  • ProLim

    ProLim är ett vattenbaserat lim som förhindrar att ProPlate spolas under gjutning. Blanda limet med lite vatten och använd liten rulle för applicering på plattan. Använd ca. 0,4 kg / m².

Våra primära produktområden är golvvärme och golv. Vi vill ge dig det bästa urvalet, med högsta kvalitet och bästa service.

Profag beregning

Produkter

ProFrostfri

ProFrostfri är självreglerande värmekablar som finns både i 10w/m och 20w/m.


Produkter

ProEkstrem 17w varmekabel

ProMatta är en perfekt värmekälla vid större och rektangulära ytor. ProMatta är enkel att installera och är tidsbesparande. Mattan är självhäftande.


Produkter

ProKabel 10w kit

Prokabel 10W - värmekabel för ingjutning, k-rör 13mm, lägg teip och installationsvägledning. Värmekabeln är framtagen för lågbyggande installation, tjocklek enbart 4mm.


Produkter

ProPlate isolasjonsplate

Proplate 30S har en unik tryckhållfasthet och isolervärde som gör produkten optimal för att använda i kalla golv och som underlag under parkett/laminat eller gjutning.


Produkter

ProFolie varmefolie

ProFolie är en värmekälla för att använda under parkett och laminatgolv med total bygghöjd på 6,6mm (ProPlate 6mm + ProFolie + 0,20mm plast). Uppbyggnaden med ProFolie och ProPlate 6mm ger optimal tryckfasthet och god isoleringsförmåga som ger en jämn värmefördelning i rummet.


Produkter

ProSmart varmefolie

ProSmart Plug and Play värmefolie är en värmekälla som är speciellt framtagen för att ge komfortvärme till rum med parkett eller laminatgolv.


Produkter

ProMatte 100w og 160w kit

Matt kit 160w / m2, universell termostat, k-rör och installationsguide. Matt 0,5 x 2,0m. Total tjocklek 4,0 mm.PROFAG NORGE AS
Org.Nr.: 813 989 182
Adresse: Stabburveien 7/9
FREDRIKSTAD
www.profag.no
www.profag.se
Telefon: 69 31 45 00